Általános Információk

SAKER-FALCON Kft.

WEB: www.falconet.hu

E-MAIL: ugyfelszolgalat@falconet.hu

RENDELÉS: 06-20-268-7277


Jogi nyilatkozat

A weboldalon található információk felhasználásáról:

A Saker-Falcon Kft. jelen weboldalának olvasója a www.falconet.hu weboldalra vagy bármely aloldalára való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket:

  • A weboldalon található minden tartalom a Saker-Falcon Kft szellemi tulajdona.
  • A Saker-Falcon Kft. fenntart minden jogot ezen tartalmak üzleti célú, vagy haszonszerzést elősegítő hasznosításával, másolásával, tükrözésével, terjesztésével kapcsolatban.
  • A weboldalon megtalálható információkra a forrás megjelölésével lehet hivatkozni, a tartalmakat saját részre, információs céllal lehet elmenteni vagy kinyomtatni, ill. továbbítását az adott aloldalra mutató URL (link) formájában lehet megtenni.

Adatvédelem

A Saker-Falcon Kft. az Ön adatait elsősorban a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Saker-Falcon Kft. a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag szolgáltatásai teljesítéséhez és fejlesztéséhez használja fel. Az ezekről készült kimutatások publikálása csak olyan formában történik, amely nem alkalmas az egyes felhasználók egyedi beazonosítására.

Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Saker-Falcon Kft. alvállalkozójaként működik, illetve a törvényben előírt, kötelező adattovábbításokat. Adatainak kezelésekor a jogszabályoknak megfelelően járunk el. A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

Jelen adatvédelmi nyilatkozat kialakításakor figyelembevettük a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

A személyes adatok gépi feldolgozása során az adatokat csak tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel, az adatokat csak a fenti és törvényes célra tároljuk, ettől eltérő módon nem használjuk fel.

Az adatoknak tárolásuk céljával arányban állnak, és megfelelnek a célnak, azon nem terjeszkednek túl. Az adatok tárolási módja olyan, amely az adatalany azonosítását csak a tárolás céljához szükséges ideig teszi lehetővé.

A Saker-Falcon Kft. megfelelő biztonsági intézkedéseket alkalmaz az automatizált adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a véletlen vagy jogtalan megsemmisítés, vagy véletlen elvesztés, valamint a jogtalan hozzáférés, megváltoztatás vagy terjesztés megakadályozására.

Tevékenységi köreinkről bővebben az egyes menüpontokra kattintva tájékozódhat! Szerződéses partnereink számára igényeknek megfelelő, egyedi együttműködést ajánlunk: Árajánlatkéréssel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a ugyfelszolgalat@falconet.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 06-20-268-72-77 telefonszámon!

© 2015 - Minden jog fenntartva.