TEMPERÁLT KÖRNYEZET. PONT ÖNNEK! Válasszon az alábbi lehetőségek közül!

RÓLUNK
LAKOSSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK
SZOLGÁLTATÁSOK MŰHELYEK, AUTÓKERESKEDÉSEK RÉSZÉRE

RÓLUNK

A falconet csoport autóklíma szerelésben 2008-as megalapítása óta szolgálja ki a Budapest és környéki ügyfeleinek igényeit. A falconet cégcsoport tagjaként szakképzett kollégáink lakásklíma, futárszolgálat, postaszolgálat és biztonságtechnikai területeken is ügyfeleink segítségére állnak.

Partnereink megelégedettsége cégünk védjegye: Célunk a hosszú távú, kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatok fenntartása, ügyfeleink professzionális kiszolgálása.

Vezényszavunk a minőség és precizitás, korrekt árakon! Megbízásainkat maximális precizitás mellett, a lehető leggyorsabban teljesítjük!

Az autó klímaberendezések folyamatosan veszítenek teljesítményükből, ami befolyásolja az autóklíma működését. Abban az esetben, ha a klímaberendezés nem eléggé hideg levegőt állít elő, valószínűsíthető, hogy a rendszerből valamennyi gáz eltávozott az idők folyamán. Ebben az esetben gázrátöltéssel a gyári értékre állítjuk vissza a hűtőgáz mennyiségét. Amennyiben a rendszer semmilyen mértékben nem hűt, akkor valószínű, hogy egyáltalán nincs gáz a rendszerben.

Évente egyszer érdemes kitisztíttatni és fertőtleníttetni a gépjárművek légkondicionálóját. Az autó klíma elpárologtató részében gomba spórák szaporodnak el. A meleg, nedves klíma rendszerek optimális körülményeket teremtenek az ilyen apró élőlények elszaporodásához. Ha probléma van az autóklímával, akkor az autóban záptojásszerű szag telepedhet meg.

Őrizze meg Ön és családja egészségét rendszeres karbantartással és tisztítással!

 

LAKOSSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

Helyszíni klíma töltés szolgáltatásunk az alábbiakat foglalja magába:

 • A rendszer hűtőközeggel való feltöltését
 • Vákuum és vagy nyomás tesztet
 • Olaj és UV színezőanyag töltését a rendszerbe; (Az UV adalék rendszerbe töltése, lehetővé teszi, hogy az esetleges szivárgás helyét UV lámpával meglehessen találni)
 • Pollenszűrő csere munkadíja (pollenszűrő anyagára nincs benne) Az eltömődött pollenszűrő nem megfelelően ereszti át a szükséges levegőmennyiséget, csökkenhet a klíma hűtésének hatásfoka, illetve az elszennyeződött szűrőben baktériumok és gombák is megtelepedhetnek. Célszerű 10.000 km-ént cserélni
 • Tanácsadást, a klímarendszer meghibásodásának esetére
 • Díjmentes kiszállás Budapest területén belül! Kényelmes, gyors megoldás akár az Ön garázsában!

  M0 elkerülőn belül pest megyei kiszállási díj 2000 Ft+áfa.

  Lakossági díjszabás:

  • Teljes klímagáz töltés díja 8500 Ft+áfa,
  • Részleges klímagáz rátöltés díja 5000 Ft+áfa,
  • Klíma olaj pótlás 2000 Ft+áfa/100 ml (egy adag)
  • Szivárgásjelző UV adalék 2000 Ft+áfa.
  • Klíma tisztítás 6500 Ft+áfa.

  Kisebb javítások, klímahűtő csere/kompresszor javítás/cső javítás egyedi árazással. Regisztráljon, vagy keressen minket elérhetőségeinken! Egyedi ajánlatkérésével kapcsolatban is készséggel állunk rendelkezésére!

 

SZOLGÁLTATÁSOK MŰHELYEK, AUTÓKERESKEDÉSEK RÉSZÉRE

Autóklíma szerelésben, javításban, klíma töltésben partnereink számára saját műhelyükben, a műhely időbeosztásához alkalmazkodva vállalunk helyszíni klíma szerelést, javítást, klímagáz töltést. A teljes felszerelést biztosítjuk a szakszerű munkavégzéshez. Kérje egyedi árajánlatunkat!

Egyszeri megrendelés díjszabása:

 • Teljes klímagáz töltés díja: 8.500 FT + ÁFA
 • Részleges klímagáz rátöltés díja: 5.000 FT + ÁFA
 • Klíma olaj pótlás: 2.000 FT + ÁFA
 • Szivárgásjelző UV adalék: 2.000 FT + ÁFA
 • Klíma tisztítás: 6.500 FT + ÁFA
 • Kisebb javítások, klímahűtő csere/kompresszor javítás/cső javítás: kérje egyedi árajánlatunkat!

Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

Az árak forintban értendők, és az ÁFÁT NEM tartalmazzák! Szerződéses partnereink számára igényeknek megfelelő, egyedi együttműködést ajánlunk! Árajánlatkéréssel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a ugyfelszolgalat@falconet.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 06-20-268-72-77 telefonszámon!

 

Tevékenységi köreinkről bővebben az egyes menüpontokra kattintva tájékozódhat! Szerződéses partnereink számára igényeknek megfelelő, egyedi együttműködést ajánlunk: Árajánlatkéréssel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a ugyfelszolgalat@falconet.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 06-20-268-72-77 telefonszámon!

© 2015 - Minden jog fenntartva.